Stil hataları nelerdir dekolte seçimine dikkat!

Stil hataları nelerdir? Modaya ayak uydurmak için kendinizi yormayın. Kendi stilinizi yaratabilirsiniz. İşte unutmamanız gereken temel stil kuralları!

Stil denilen şey kişinin kendi zevkini,özgürlüğünü ve ruhunu yansıtan bir giyinme türüdür. Eğer bir kişi kendi vücudunu yeteri kadar tanıyorsa, kusurlarını ya da vücut yapısının ne olduğunu keşfetmişse kendi stilini yaratabilir. Stil sahibi olmak için asla ve asla modayı takip etmek ve ona uygun giyinmek zorunda değilsiniz. Kendini yeterince tanıyan bir kişi kendi stilini yaratabilir.  Ama bazı durumlarda da ne yazık ki kişi kıyafet seçiminde yanlışa düşebilmektedir. Peki sıklıkla yapılan stil hataları nelerdir? İşte unutmamanız gereken temel stil kuralları! 

7 1

DEKOLTE SEÇİMİNE DİKKAT EDİN !

Dekolteli kıyafetler giymek her zaman işe yaramıyor. Dekolte doğru bir şekilde kullanıldığı zaman şıklık katan bir harekettir. Fakat yapılan yanlışlardan biri de aynı anda birden fazla dekolte kullanımıdır. Aynı anda birden fazla dekolte kullanımı birbirini bastıracağından dolayı tüm iddianızı yok etmektedir. O yüzden bu hatayı asla yapmamanızı öneriyoruz. Doğru dekolte kullanımı vücudunuzun tek bir noktasını vurgulamaktan geçmektedir. Yani aynı anda hem gögüs hem de bacak dekoltesi vermekten mutlaka kaçınmalısınız. 

7 2

CANLI RENK KULLANIMINA DİKKAT EDİN! 

Vücudunuzun kusurlu olduğunu düşündüğünüz ya da ilgi çekmemesini istediğiniz bölgelerinde fazla parıltı ve dikkat çekici renkler kullanmaktan kaçının. Çünkü fazla ışıltı ve renk dikkat çektiği için karşınızdaki insanların direkt odaklanacakları nokta bu bölgeler olacaktır. Nötrlemek istediğiniz yerlere koyu renk ya da düz desen kumaşlı parçalar seçmenizde fayda vardır.

7 3

AKSESUAR SEÇİMİNE ÖZEN GÖSTERİN! 

Stil sahibi olmanızı sağlayacak en önemli koşullardan biri de doğru aksesuar seçimidir. Aksesuarlar, ne giyerseniz giyin sizi stil sahibi olma konusunda bir adım önde taşıyacaktır.Stilinize uyan en fazla 2 parça aksesuar seçmeniz yeterli olacaktır.

7 4