BOĞA:
Hakim olmadığınız konularda konuşmalar yaparken, dikkat etmelisiniz. Sizin bakış açınız ile konuların gerçekliği açısından büyük fark olabilir. Cumartesi günü Ay Yay burcunda hareket ederken, detaylara önem vermek yerine üstünkörü açıklamalarda bulanabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki sorunların üstesinden gelemiyorsanız, bu kadar birbirinizi hırpalamayın. Biraz kendinize kalıp, düşünmek doğru karar vermenize yardımcı olacaktır. Hafta sonunda bazı arkadaşlarınızın davetlerine kayıtsız kalamayabilirsiniz.
13 2

İKİZLER: Düşüncelerinizi kabul ettirmek istiyorsunuz. Çevrenizdekiler tarafından isteklerinizin hemen kabul görmeyebilir. Bunun için sizin çaba göstermeniz gerekiyor. Bu süreçte tepkilerinize de dikkat etmelisiniz.
13 3

YENGEÇ: Bugünlerde iyimser bakışınız hakim. Üzerinizdeki tedirginliği attığınız için artık neyi isteyip neyi istemediğinizi çok iyi biliyorsunuz. O zaman harekete geçmenizin zamanı geldi. Maddi açıdan elde ettiğiniz ufak kazançları doğru değerlendirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.
13 4

ASLAN: Ne yaparsanız yapın aklınızdaki düşüncelerden kurtulamıyorsunuz. Yapmak istediğiniz girişimler için risk almayı göze alabilirsiniz. Ama yakınlarınızın söylediklerine de kulak vermelisiniz. Söylenilenleri bir müdahale olarak görmek yerine farklı bir bakış açısı olarak değerlendirin.
13 5