İkizler: Kendinizi güzel eleştiriyorsunuz, objektifliğiniz sizi geliştiriyor. Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Mesleki yetersizlikleriniz, biraz da dış destek istiyor. İçinde bulunduğunuz duygusal karmaşa, dostlarınız ve partneriniz arasındaki çelişkileri büyütebilir.
13 3

Yengeç: İş hayatınızda pek yoğun olmayan bir gün sizi bekliyor. Bugün yarım bıraktığınız ya da normalde yapmaktan hoşlanmadığınız işler ile meşgul olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla verdiğiniz sözleri unutuyorsunuz. Bugün verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Aksi takdirde arkadaşlarınızla aranız bozulabilir.
13 4

Aslan: Çok büyük olmasa da iş yaşamınızda bazı problemlerle karşılaşacağınız bir gündesiniz. İş ortamınızda gereksiz bazı gerilimler olabilir yada sizi ilgilendirmeyen konulardan dolayı çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı sorunları görmezden geliyor ve bu sorunları çözmek yerine kaçıyorsunuz. Sorunlarınızın üstüne gidin.
13 5

Başak: Bugün alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor. Aile görüşmelerini bir görev gibi görmemelisiniz. Arada sırada içinizden gelerek sürprizler yaparsınız ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız.
13 6