KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Maddi konular veya iş ilişkilerindeki gelişmelerin gündeme gelmesine hazırlanın. İletişimlerinizin yumuşak bir havada devam etmesine özen gösterin. Şartları tartışırken, insanların fikirlerine hoşgörülü yaklaşın.
15 3

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bazı ailevi meseleler, zamanınızın büyük bölümünü evle ilgili konulara ayırmanızı sağlayabilir. Zamanınızı ailenize ayırmak sizin seçiminiz de olabilir. Sorunlarla uğraşmayı değil, birlikte olmayı hedefleyebilirsiniz. Bugün evde zaman geçirmek ve evde çalışmak sizi mutlu edebilir.
15 4

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İşleriniz hızla yoğunlaşabilir ve çalışma temponuzu artırmak durumunda kalabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar da aynı şekilde koşuşturmaca içinde kalabilirler. Önemli toplantılar ve anlaşmalar gündemde olabilir. İşbirliğine yönelmeniz herkes için faydalı olacaktır.
15 5


YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Alışveriş yapma isteği duyabilir ve ani dürtülerle para harcayabilirsiniz. Kişisel bakım, giyim, makyaj alışverişi yapabilirsiniz. Sosyal hayatta konforlu ve lükse mekanlara gidebilir, pahalı siparişler verebilirsiniz. Günün tadını çıkarın elbet ama bütçenizi de zorlamamalısınız.
15 6