İkizler: Sanatsal konulara vakit ayırabilirsiniz. Bir gösteriye gitmek veya kendinizi güzelleştirmek adına zaman harcayabilirsiniz.Bazı konularda otoriter olmanız gerekiyor. Yoksa çevrenizdeki insanlar sizi her an ikinci plana atabilirler.
13 3

Yengeç: Bilinçaltı dinamiklerinizin güçlü olabileceği bugün, içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi toplum önünde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabilirsiniz.Yeni riskler almaya yatkınsınız ama dikkat edin sonradan pişman olabilirsiniz.
13 4

Aslan: Sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlıklarınız güçleniyor. Yeni ortamlara girecek, bol bol sohbet edebileceksiniz. İşten yana destekler konusunda olumlu bir süreç içindesiniz. Çevrenizdekiler çalışmalarınızı takdir edebilir.
13 5

Başak: İş hayatınızda iş potansiyelinizin farkındasınız ve bu konuda yeni talepleriniz olacak. İkili ilişkilerde kendinize güvenmenizin ve rahatlığınız avantajı ile daima önde olacaksınız.Son günlerde sağlığınızı çok ihmal etmeye başladınız. Değişen havalar sağlığınızı bozabilir.
13 6