KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aile çevrenizle iletişim içerisine girme ve yaşamınızdaki olayları onlarla paylaşma isteğinizde artış olacaktır. Tüm sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi onlara açabilirsiniz. Hoşlandığınız kişiden sevgi dolu mesajlar almanız mümkün. Cesaretinizi toplayın ve bu şansı değerlendirin.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın çevreniz içerisinde kabul ettiğiniz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili bazı noktalar üzerinde düşünebilirsiniz. Kırıldığınız bir yaklaşımla karşılaştıysanız, bunu dile getirmekten çekinmemelisiniz. Sevgi dolu hoşgörülü yaklaşımlar tüm sorunları giderebilir. İlk adımı siz atabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sosyal faaliyetler içerisinde daha fazla yer alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aktiviteler size büyük keyif verse de harcamalarınızda da artışlara sebep olabilir. Bütçenizi hep göz önünde tutmaya özen göstermelisiniz.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Kendinizi ifade etme isteğinizin artacağı bir gün geçirebilirsiniz. Zihninizden geçenleri kendinize saklamak ve dış çevredeki olaylara tepkisiz kalmak sizin için oldukça zor olabilir. Duygularınızı saklamayın. Bir yakınızdan çok beğeneceğiniz zevkli ve pahalı bir hediye alabilirsiniz.
14 5