BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gününüz iletişim açısından oldukça yoğun geçebilir. Yakın çevrenizden bir çok telefon almanız olasıdır. Bazı konular üzerinde tartışmaya başlarsanız açık fikirli olmanız gerekebilir. Bazı kronik sağlık problemlerinin tedavisi için girişimde bulunabilirsiniz. Sonuçlar hızlı ve memnun edici olabilir.

14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Düşünceleriniz maddiyatla ilgili konular üzerinde yoğunlaşabilir. Birikimlerinizi değerlendirebileceğiniz bazı yatırım enstrümanları hakkında uzmanlara danışabilir, bilgi alabilirsiniz. Eş veya ortağınızdan destek ve cesarat alarak yeni girişimlerde bulunmanız mümkün.


14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İlişkilerinizde inisiyatif sahibi olan kişi haline gelebilirsiniz. Ne hissettiğinizi ve ne istediğinizi bilmeniz, ilişkilerinizi yönlendirmek konusunda da bilinçli hareket etmenizi sağlayacaktır. Eviniz için düşündüğünüz bazı projeleri uygulamaya koyabilirsiniz. Dekorasyon ve tadilat gibi konular sizi bir süre meşgul edebilir.

14 5

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Kardeşiniz veya yakın bir akrabanızla ilgili keyifli gelişmeler olabilir ve size haberleri gelebilir. Birlikte uzun konuşmalar yapabilir ve gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Yakın bir zamanda keyifli kısa bir seyahat gündeme gelebilir.

14 6