KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün rutin çalışmalara yönelebilirsiniz. Buna rağmen programa dahil olmayan bazı faaliyetlerle ilgilenmeniz de gerekebilir. Yoğun bir tempoda olacağınız için bazı karışıklıklar meydana gelebilir. Randevunuzu unutabilir, bir eşyanızı kaybedebilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çevrenizdeki kişilerin sizden beklentileri olabilir. Ancak bunları bu günlük bir kenara bırakmak, biraz eğlenmek isteyebilirsiniz. Alacağınız davetleri değerlendirmeye çalışın. Aşk ilişkinizle ilgili bazı karışıklıklar gündeme gelebilir. Birbirinizi doğru anladığınızdan emin olun.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Evinizi ilgilendiren maddi konular üzerinde düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı eşyaların yenilenmesi ve onarılması gerekebilir. İçinde bulunduğunuz şartlar oldukça karmaşık görünebilir ama dikkatinizi yoğunlaştırırsanız bunların içinden çıkma yollarını kolayca bulabilirsiniz.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün önemli bir anlaşma gündeme gelebilir. Bazı pürüzleri gidermek için uzun toplantılar veya görüşmeler gerçekleştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu açıdan zihinsel olarak yoğun bir gün geçirseniz de, sonunda istediğinizi alabileceksiniz.
14 5