KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bir anlaşma veya sözleşme ile ilgili olarak rekabet şartları içerisinde kalabilirsiniz. Önemli bir kurumla anlaşma imzalama fırsatını başka kişilere kaptırmamak için bazı hızlı hamlelerde bulunmanız gerekebilir. İşbirlikleri ve yakın ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çok sayıda konuyla ilgilenmenizin gerekebileceği yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yine de günün temposuna kısa sürede ayak uydurabileceksiniz. Hızla gelişen olaylara ani tepkiler vermeniz gerekirse dikkatli olun.Çevrenizdekilerin düşünceleri aklınızı karıştırabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Aklınızda birçok düşünce olabilir ve herhangi bir konuda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Yaratıcılığınız yükseldiği için sanatsal ifade yollarına yönelebilir, sanatla bağlantılı bir uğraşınızda gelişmeler meydana getirebilirsiniz.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bir aile bireyiyle, iş yaşamınızla alakalı bir konuda görüşmelerde bulunabilirsiniz. Bu görüşmeler, fikir ve öğüt almak, ortaklık kurmak ya da iki meslektaş olarak bazı durumları karşılıklı değerlendirmek için gerçekleştirilebilirler.
14 5