İkizler: Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde mutlu sona doğru gidiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. Merak etmeyin duygularınızın karşılığı fazlasıyla var. Şimdilik problem gözükmüyor. İşyerinizde meydana gelecek değişiklikler kafanızın karışmasına neden olabilir.
13 3

Yengeç: Bu kişi ile yakınlaşmak sizi son derece heyecanlandırıyor. Yeniden aşık olabilirsiniz. Belki de bu ilişki uzun süreli bir beraberliğin habercisidir. Bugün işinizi ilgilendiren ayrıntıların üzerinde durmanız, hem de verdiğiniz kararlarda ısrarcı olmanız sizin açınızdan fayda getirebilir.
13 4

Aslan: Karşı cinsin dikkatini çekmek için boşuna uğraşmayın. O sizi çoktan fark etti ve sizin adım atmanızı bekliyor. İşle ilgili planlarınızın başarısızlığa uğraması sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Başka hedeflere yönelin! Belki de sizin gibi düşünen biri ile tanışabilirsiniz. Heyecanlanmayın, sadece sabırlı olun..
13 5

Başak: Sevgilinizin sabrını taşırmaktasınız, sözünüzü yerine getirmek için bundan daha şanslı, daha elverişli bir gün olamaz! Cesur olun, hiçbir kötü sonuç doğmayacak. İşinizde bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.
13 6