KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevdiğiniz kişiyi veya eşinizi ön planda tutmayı sürdürebileceğiniz bir gündesiniz. Eğer bir süredir konuşmayı arzu ettiğiniz konular varsa, sakin ve toleranslı olmak koşuluyla bugün ele alabilirsiniz. Karşılıklı hoşgörü, iletişiminizi de kolaylaştıracaktır.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Günlük iş planınızı uygularken bazı ertelemeler ve gecikmeler ile karşılaşabilirsiniz. Moralinizi bozmadan sabırlı davranırsanız akşam saatlerine doğru işler hızlanabilir. İşlerinizi bitirmekle yetinmeyip, çalışma arkadaşlarınızla keyifli sohbetler yapma imkanı da bulabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Kendinizi oldukça iyi hissedeceğiniz, bu sayede çevreyi olumlu izleyebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davranışlara karşılaşsanız da bunların geçici olduğunu bilecek ve üzerinde fazla durmayacak, alttan alan taraf olacaksınız. Romantik bir teklif sizi heyecanlandırabilir.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Ev veya aile ile ilgili bazı hususlar kafanıza takılabilirler ve uğraşlarınıza konsantre olmanızı engelleyebilirler. Bugün yapacağınız en iyi şey, ilgili konuların üzerine gitmek ve daha fazla vakit geçirmeden bunları çözüme ulaştırmak olabilir. Zihniniz çok yaratıcı olacağı için en uygun çözümleri bulmanız kolay olacaktır.
14 5