KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yaşamın eğlenceli değil ciddi yönleri ön plana çıkabilir ve bitirilmesi gereken işlere konsantre olabilirsiniz. Aile ve yakın çevrenizdeki bazı kişilere destek vermeniz, rehberlik etmeniz veya sorumluluklarını yüklenmeniz gündeme gelebilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yabancı kültürler ile bağlantılarınız yoğunlaşabilir. Size çok değişik gelecek kavramlarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni tanışmalar yaşayabilir, farklı özelliklere sahip etkileyici kişilerden çok değişik şeyler öğrenebilirsiniz. Eşinizle birlikte seyahat organizasyonu yapabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün günlük rutin işler, hesap, bütçe ve muhasebe gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi konular , ödenmesi gerek faturalar, kredi kartları,sigorta primleri aklınızı daha fazla meşgul edebilir. Gün sonunda bir çok işi bitirmiş olmanın rahatlığını hissedebilirsiniz.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün karşınızdaki kişilere hoşgörülü olun. Bu sayede sizi rahatsız eden her şey kısa sürede düzelecektir. Sükunet, iletişim, anlayış ve yardımcı olmak bugününüzün anahtar kavramları arasındadır. Sevildiğinizi ve güvende olduğunuzu hissedebilirsiniz.
14 5