BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yabancı kültürler ile bağlantılarınız yoğunlaşabilir. Size çok değişik gelecek kavramlarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni tanışmalar yaşayabilir, farklı özelliklere sahip etkileyici kişilerden çok değişik şeyler öğrenebilirsiniz. Eşinizle birlikte seyahat organizasyonu yapabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün günlük rutin işler, hesap, bütçe ve muhasebe gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi konular , ödenmesi gerek faturalar, kredi kartları,sigorta primleri aklınızı daha fazla meşgul edebilir. Gün sonunda bir çok işi bitirmiş olmanın rahatlığını hissedebilirsiniz.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün karşınızdaki kişilere hoşgörülü olun. Bu sayede sizi rahatsız eden her şey kısa sürede düzelecektir. Sükunet, iletişim, anlayış ve yardımcı olmak bugününüzün anahtar kavramları arasındadır. Sevildiğinizi ve güvende olduğunuzu hissedebilirsiniz.
14 5

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Günlük rutin işlerle ilgileneceğiniz yorucu bir gün geçirebilisiniz. Zamanınızı iyi planlarsanız bir çok işi bitirmeniz mümkün. Önümüzdeki günlerde çıkacağınız seyahat için yapılacak gerekli hazırlıklar ya da evde ağırlayacağınız misafirlerin konforuna yönelik çalışmalar bütün vaktinizi alabilir.
14 6