BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Dolunay, hisseli paralar, ortak kaynaklar, kredi, borç, miras, sigorta vb. konularda dönüşümler meydana getirebilir. Enerji ve libidonuz oldukça yüksek. Ev, gayrimenkul ve aile ile ilgili konularda şanslı bir dönemdesiniz.
13 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Dolunay, ilişkileriniz, ortaklıklarınız, sosyal hayattaki kimliğinizle ilgili dönüşümler meydana getirebilir. Kararsız ve değişken enerjiler belirsizlik yaratabilir, işaretleri takip edin. Yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, iletişim, bilişim, medya ve eğitim ile ilgili konularda şanslısınız.
13 3

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Dolunay ile birlikte günlük yaşamınız, alışkanlıklarınız, çalışma düzeniniz, evcil hayvanlarınız, sağlığınızla ilgili gelişmeler olabilir. Çalışma koşullarınızda dönüşümler meydana gelebilir. Zararlı alışkanlıkları bırakabilir, diyete başlayabilirsiniz.
13 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Dolunayda aşk, flörtler, eğlence, organizasyon ve çocuklarla ilgili konular gündemde olabilir. Sanat ve yaratıcılık gerektiren konularda yeteneklerinizi kullanabilirsiniz, hayal gücü ve yaratıcılığınız çok yükseldiği için kendinizi iyi ifade edebilirsiniz. Önemli maddi riskler almamalısınız.
13 5