Boğa: Zaman zaman dağınık ve duygusal biri olduğunuzu kabullenmelisiniz.Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir. Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Bu sıkışıklığın çözümü için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeniz biraz yanılgı gibi.
13 2

İkizler: Olumsuzlukları bir kenara bırakmış, gelecek hayalleri kuruyorsunuz. Ancak partnerinizin ailesi sizinle aynı fikirde olmayabilir. Onları ikna etmek artık sizin elinizde...Bu durum devam ettiği taktirde sevdiğiniz kişiden tepki görebilirsiniz.
13 3

Yengeç: Birlikte olduğunuz veya gönül verdiğiniz kişi ile ilişkileriniz size gittikçe daha yavan gelmeye başladı. Bu yüzden sakın gereksiz maceralara atılmayın.Hayatınızda maddi açıdan hiç beklemediğiniz köklü değişiklikler olacak.
13 4

Aslan: Ruhunuz bazı yenilikler istiyor. Kent yaşamından artık iyice bunalmış gibisiniz. Daha dinlenir bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilirsiniz. Gelecek günler içinde bir iki küçük probleminiz olabilir. Vazgeçtiğiniz bir şey, şu günlerde kıymete binmiş gibi.
13 5