2013 İlkbahar baskılı elbise modelleri

2013 ilkbahar/yaz sezonu dijital baskılar, çiçekli desenler ve puantiyeler bakalım Hollywood yıldızlarının kombinlerinde nasıl kullanılıyor!


Dijital baskılar heryerdeler! Hollywood sokak stilini çoktan etkisi altına almış bu trend 2013 ilkbaharında baskılı elbise, baskılı pantolon, baskılı etek ve baskılı bluzlar olarak karşımıza çıkıyor. Kourtney Kardashian, Solange Knowles ve daha bir çok star 2013 ilkbahar/yaz modasını floral desenlerle, puantiyeli kıyafetlerle ve Louis Vuitton'un damalı elbiseleriyle sokak stillerinde yer veriyor. Peki 2013 desenli kıyafetler hanfi formlarda kullanılıyor? Sizce en zarifi hangisi ve desenli elbise modellerini nereden alabiliriz? Tüm sorularınızın cevabı haberimizde!
7 1

Kimi kadın tek bir parçayla farklı desenleri bir arada kullanmayı sever. Kourtney Kardashian gibi düşünenlerse bluz ve etek olarak puantiye ve grafik desenleri birleştirip kullanmayı seçer. İki parça kullanım daha rahat ve farklı kombinlere de uyarlama imkanı sunuyor.

Kardashian tek bir baskıya ağırlık vermeden küçük ve büyük puantiyelerin miks edildiği aynı zamanda farklı formlardaki çizgilerin kullanıldığı bluzu ve eteğiyle her iki trendi bir arada tutuyor.

Bu kombini beğenenler Asos'dan bulabilir.
7 2

İlkbahar sezonuna modern kesim ceket ve pantolon takımıyla hoşgeldin diyen Solange Knowles 2013 desen modasını en iyi kullanan ünlülerden.

Su yeşili trendinin başladığı dönemde açıklı koyulu yeşil rengi desenlerinde barındıran bir tasarım seçmesi harika. Siyah ve beyaz ipek bluzlarla kombinlenebilir.
7 3

Floral baskı trendini siz nasıl kullanıyorsunuz? Floral yani çiçek baskıları, elbiseleri sarmış dururmda. Straplez elbiseler, uzun elbise modelleri ve diğer tüm yeni sezon elbise modellerinin bir köşesinde mutlaka çiçek deseni var.

Thorne, straplez mini elbisesini pembenin hakim olduğu floral baskılı bir parçadan yana kullanmış. Enerjisi yüksek bu elbiseyi beğenenler Topshop'un yolunu tutsun!
7 4