2014-2015 Sonbahar / Kış çanta trendleri!

2014-2015 Sonbahar / Kış çanta trendlerini sizler için derledik! İşte b u sezon sıkça göreceğimiz çanta modelleri ve trendler...


2014-2015 Sonbahar / Kış sezonunda değişen kıyafet trendleriyle birlikte çantalar da değişiyor.

Çanta stillerini bu kadar önemli yapan şey, bu parçanın görünüşümüzü ve kıyafetimizi tamamlayan önemli bir unsur olması.

Ne kadar özenli giyinseniz de çantanız kıyafetinizle uyumlu değilse kıyafetinizin görünüşü baştan aşağı bozulur, hatta rüküş bile sayılabilirsiniz.

Bizler de, 2014-2015 sonbahar-kış sezonunda değişen moda trendlerini incelerken çantalara da göz atmayı ihmal etmedik.

İşte 2014-2015 Sonbahar / Kış çanta trendleri...
10 1

İçine her şeyimizi sığdırabildiğimiz kocaman çantalar yavaş yavaş moda sahnesinden uzaklaşsa da bu çantalardan vazgeçmeyen birkaç marka mevcut.

Eğer büyük çantalarımdan asla vazgeçemem diyorsanız o halde adresiniz Ralph Lauren, Moschino ve Angelo Marani'ye teşekkür edebilirsiniz. Eğlenceli desenlerle büyük çantaları az da olsa görmek içimizi rahatlatıyor.
10 2

Postacı ve omuza asılan çanta modelleri kendilerine ait bir trend yarattılar. Bu rahat ve kullanışlı çantaların farklı çeşitlerini birçok markanın defilesinde gördük.

Eğer postacı çantalarından ve omuza asılan rahat çantalardan vazgeçemiyorsanız Marc Jacobs, Gucci, Christian Dior, Lanvin ve Etro'nun tasarımlarına göz atıp kombinlerinizi tamamlamak için ilham alabilirsiniz.
10 3

Bu sezonda sıkça göreceğimiz satchel çanta modeli Bottega Veneta, Christian Dior, Giambattista Valli, ve Rodarte'nin koleksiyonlarının kilit noktalarından biri.

Satchel çantalar, yılan derileri, örgüler, farklı renkler ve dokularla birçok değişik stile bürünüyor.
10 4