İçine her şeyimizi sığdırabildiğimiz kocaman çantalar yavaş yavaş moda sahnesinden uzaklaşsa da bu çantalardan vazgeçmeyen birkaç marka mevcut.

Eğer büyük çantalarımdan asla vazgeçemem diyorsanız o halde adresiniz Ralph Lauren, Moschino ve Angelo Marani'ye teşekkür edebilirsiniz. Eğlenceli desenlerle büyük çantaları az da olsa görmek içimizi rahatlatıyor.
10 2

Postacı ve omuza asılan çanta modelleri kendilerine ait bir trend yarattılar. Bu rahat ve kullanışlı çantaların farklı çeşitlerini birçok markanın defilesinde gördük.

Eğer postacı çantalarından ve omuza asılan rahat çantalardan vazgeçemiyorsanız Marc Jacobs, Gucci, Christian Dior, Lanvin ve Etro'nun tasarımlarına göz atıp kombinlerinizi tamamlamak için ilham alabilirsiniz.
10 3

Bu sezonda sıkça göreceğimiz satchel çanta modeli Bottega Veneta, Christian Dior, Giambattista Valli, ve Rodarte'nin koleksiyonlarının kilit noktalarından biri.

Satchel çantalar, yılan derileri, örgüler, farklı renkler ve dokularla birçok değişik stile bürünüyor.
10 4

Özellikle çalışan kadınların ilgisini çeken bir çanta trendi olan evrak çantası stili Briefcaselere Roberto Cavalli, Ralph Lauren, Marni, Hugo Boss, Armani, Dolce & Gabbana, Angelo Marani ve Christian Siriano koleksiyonlarında rastlıyoruz.

İş hayatında rahatça kullanılan bu ciddi görünümlü şık çantaları gündelik hayatta da kullanmak mümkün.
10 5