2014 yaz saç aksesuarı trendleri!

Yaz sezonu saç aksesuarı trendleri podyumlarda şekilleniyor. İşte 2014 yazı için podyumda gördüğümüz saç aksesuarı trendleri!


Deri saç bantlarından saçımızda açan dağınık kır çiçeklerine kadar birçok harika trend 2014 yazında saçlarınızı şekillendirmek için sizi bekliyor.

Yazın kullanacağınız saç stillerinde podyum, trendlerinden ilham almak istiyorsaniz sizin için Dolce&Gabbana, Anna Sui ve Elie Saab gibi ünlü modacıların defilelerinden derlediğimiz saç trendlerine mutlaka bir göz atin.

İste 2014 yaz saç akseuarı trendleri!
8 1

Geçmiş zamanlara öykünürken bugünün lüks anlayışından uzaklaşmayan saç akseuarları, stilinizin ve makyajınızın tamlayıcısı...

Uçuşan materyallerden tasarlanan hippi stili saç bantları bu yaz en gözde saç aksesuarları arasındaki yerini alıyor.

Anna Sui defilesinde dalgalı saçlarla kombinlenen hippi saç bantları başın taç bölgesine değil, saç çizgisiyle alın arasına takılıyor.
8 2

Dolce & Gabbana defilesinde ise , yaz çiçekleri ve altın parıltılar birlikte kullanılarak abartılı olmasına rağmen zarif görünmeyi başaran bir stil karşımıza çıkıyor.

2014 yazında Dolce &Gabbana' nın yarattığı romantik sicilya stili, Roma stili sikkeli saç bantlarıyla çiçek tomurcuklarını birleştiriyor.

Metal paralar ve sarmaşık misali saçı saran çiçek tomurcukları markanın 2014 yaz sezonu kıyafetlerinde de oldukça yoğun kullanılmış.
8 3

Elie Saab defilesinde kusursuz gece kıyafetleri sergilenirken, arkaya doğru pürüzsüzce taranan saçlara ince metalik taçlar takılıyor.

Altın rengi metal taçlar saçın kulak hizasından içeri girerek fazla belirgin durmazken, başın taç bölümünde tamamen ortaya çıkıyor.
8 4