2015 balık burcu yorumlarınız Dinçer Güner'den

2015 astroloji yorumlarınız Dinçer Güner'den! İşte balık ve yükseleni balık olanlar...


2015 burç yorumlarınız da Dinçer Güner'den! 12 gün boyunca her burç için ayrı yazı dizimiz sayesinde detaylı ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşk, kariyer, sağlık ve daha birçoğu...

Bugün balık burcunu ele alıyoruz...
13 1

Balık ve Yükselen Balık;

Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.

İş ve kariyerinize ilişkin konularda zorunlu bir değişim içine sokabilir sizler, sektör değiştirmeye kadar gidebilir bu değişim. Mesleki anlamda disiplin altına girme ve düzenleme dönemi olacak sizler için.

İlerleme ancak çok fazla çalışmanın ardında gelebilecektir bu süreçte. Satürnün ana teması, öğretme, disipline etme, düzenleme üzerine kuruludur ve sizler bunu mesleki anlamda deneyimlemeye başlıyorsunuz. Öyle zırt diye yükselmel beklemeyin, bildiğiniz emekleyeceksiniz.

Hatta sizden sonra işe girenler sizden önce yükselecek, siz arkasından bakakalacaksınız. Yöneticiler sert, despot, fazla katı kuralcı olabilecek.
13 2

Kariyerinizde başarı, onur, ün öyle hemen olmayacak, normalde 10 performans ile çalışıyorsanız 50 performansa çıkarmanız beklenecek.

Acı ama işsizde kalabilirsiniz! Aman dikkat, kenara 3-5 bir şeyler atın bence, hoş bu muhteşem ekonomimizde nasıl başaracaksanız artık? Başarılarınız bir türlü takdir göremeyecek, sürekli hatalarınız, yanlışlarınız göze batacak işle ilgili konularda, sürekli bir eleştiri alma modunda olacaksınız.

Kısacası kariyerinizle ilgili sözde olgunlaşacağınız ama ciddi zorlu süreç sizleri bekliyor. Haa bu süreçte evlenebilirsinizde, kariyer sadece iş değildir zira özel hayatında kendi çapında bir kariyeri vardır. Statünüzde değişimlere açık olabileceksiniz.

Eğer süper bir çalışansanız ünlü olma potansiyelinizde olacaktır ama ayağınızı kaydırmak isteyen çok insan olacak bilginiz olsun. Ayakları kırılsın hepsinin.
13 3

Sonrasında ise 20 Martta burcunuzda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Satürn destek sağlayacak.

Bu da demek oluyor ki, tutulma zamanı kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli, güçlü, söz ve mevki sahibi kişilerden destekler alabileceksiniz.

Ya da kendi işinizi kurmak için alacağınız sağlam, tutarlı desteklere işaret etmekte. Kendi işiniz ise eğer işinizi büyütebilir, büyümesi için desteklerde alabilirsiniz.

Çalışansanız eğer terfi alabilir, yöneticilerinizden övgüler alabilirsiniz.
13 4