Julianne Moore

Her ne kadar elbisesi ve takılarıyla biraz karmaşık bir görüntü verse de saç ve makyajı için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz…

Naturel tonlarda yapılan makyajı, nude tonlardaki ruju, dumanlı gözleri ile çok zarif gözüken Moore, yaptırdığı topuzuyla da güzel makyajını iyice ortaya çıkarmış…
11 3

Charlize Theron

Charlize Treron’u kötü bir görünümde hatırlayanınız yok herhalde… O yine, 'gecenin en güzel kadınları' listesinde başlarda yer alıyordu.

Çarpıcı saç stililiyle tarzını öne çıkaran Charlize, arkada topladığı saçlarının önüne büyük bir dalga vererek retro bir hava yakalamış. Bu saçları tamamlayıcı olarak yapılan makyajında da gözlerine ince metalik far uygularken, dudaklarını da parlak pembe tonlarda tercih etmiş.
11 4

Sienna Miller

Sienna Miller kusursuz güzelliği ile karşımıza çıktı.

Hollywood’un güzel oyuncularından Miller, bob kesimli saçlarıyla yine kendi stilini konuşturdu. Elbisesinin zarafeti ve hafif tonlardaki makyajını gül rengi rujla tamamlaması Miller’ın bu işi ne kadar iyi bildiğini tekrar ortaya koydu.
11 5

Bar Refaeli

Her zaman güzelliği ile bizi büyülemeyi başaran Refaeli, 2015 Cannes Film Festivali’nde de bizi şaşırtmadı.

Tüm zerafeti ve güzelliği ile kırmızı halıda süzülen Refaeli, fresh bir makyaj yapıp gözlerini ön plana çıkarmış. Kıvırdığı kirpikleriyle göz makyajını ön planda tutan güzel isim, saçlarında ise sade ve şık bir at kuyruğu tercih etmiş.
11 6