Londra moda haftasında beyaz renk neredeyse tüm koleksiyonlara damgasını vurdu.

Öne çıkan beyaz ayakkabı, beyaz tişört, beyaz takım elbiseler, masumane görünüşün erkek stilindeki yansımasını gösteriyor.

Alexander McQueen, Gucci, Versace, Christopher Lemaire ve Lou Dalton tasarımlarında beyaz rengin ön plana çıktığını ve 2015 erkek ilkbahar yaz modasının odak noktalarından biri olduğunu görebiliyoruz.
11 2

2015 ilkbahar-yaz modasının en belirgin trendlerinden biri Milano moda haftasında kendini gösteriyor. Milano moda haftasında kat, kat kombinlenen tasarımlar erkek stilinin kilit noktası.

Farklı renkler ve dokuları kombinleyerek hareketli canlı bir görünüm yaratır. Önümüzdeki ilkbahar-yaz sezonunda tişörtleriniz ince triko ve montlarınızın altından dışarı sarktığında düzeltmeye çalışmayın!

Calvin Klein, N°21, Moncler Gamme Bleu ve Andree Pompillio katmanlı kombinleri podyumda yoğun olarak kullanan isimlerden.
11 3

Eğer etrafınızda skinny jean giyen erkeklerden sıkıldıysanız 2015 ilkbahar-yaz modası sizi sevindirecek yeniliklerle geliyor!

2015 Londra moda haftasında görülen bol pantolon trendi erkek giyimine damgasını vuruyor.

İlham kaynağını 70'lerden alan bu trendi vintage stille kombinlemekten çekinmeyin.

Bacak kısmı ve paçaları geniş pantolonlar J.W. Anderson, Oliver Spencer, Agi&Sam, Topman Design ve James Long defilesinde karşımıza cıkıyor.
11 4

2015 İlkbahar-Yaz erkek moda haftasında canlı renkler ön plana çıkan detaylardan biri.

Milano moda haftasında podyumda sergilenen tasarımların canlı renkleri herkesin beğenisini kazandı.

Dsquared2, Katie Eary, Boglioli ve Etro podyumda cüretkar renkler kullanmayı tercih eden isimler.
11 5