Ay 14:12’de Terazi burcuna geçince ilişkiler ve sosyal konular daha fazla ilgi alanımızda olabilir.

Merkür Terazi burcundaki Kuzey düğümle birleşeceği için genel olarak iletişimin yoğun olacağı bir gün geçirebiliriz. Bugün alacağımız haberler, karşılaşacağımız kişiler, iş ve projelerimizde önemli rol oynayabilir.
15 2

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sözleşmeli ilişkilerle ilgili etkiler gündemde olacaklardır. Devam eden bir ilişkide ortaya çıkan pürüzleri gidermek için görevlendirilebilir, çeşitli temaslarda bulunabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler, yapacağınız konuşmalar ilişkinizin geleceğinde çok belirleyici olabilir
15 3

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Konfor isteğiniz ön plana çıkabilir ve günlük yaşamınızda kullandığınız cihazlardan görünümünüze kadar, rahat etmenizi sağlayacak birçok değişikliğe gidebilirsiniz. Bu değişiklikleri yaparken masraf yapmanız mümkün; ancak sağlayacağınız yarar daha fazla olacaktır.
15 4

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün şansınız yüksek olabilir. Onun yardımıyla sonuçsuz kalacağını düşündüğünüz girişimlerin bile sonuç vermesi ana konu olabilir. Çekimser kalmayın görüşmeniz gereken kişilerle görüşün ve düşüncelerinizi açıkça paylaşın. Çocuklarla ilgili haberleşme trafiğiniz de artabilir.
15 5