KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sözleşmeli ilişkilerle ilgili etkiler gündemde olacaklardır. Devam eden bir ilişkide ortaya çıkan pürüzleri gidermek için görevlendirilebilir, çeşitli temaslarda bulunabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler, yapacağınız konuşmalar ilişkinizin geleceğinde çok belirleyici olabilir
15 3

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Konfor isteğiniz ön plana çıkabilir ve günlük yaşamınızda kullandığınız cihazlardan görünümünüze kadar, rahat etmenizi sağlayacak birçok değişikliğe gidebilirsiniz. Bu değişiklikleri yaparken masraf yapmanız mümkün; ancak sağlayacağınız yarar daha fazla olacaktır.
15 4

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün şansınız yüksek olabilir. Onun yardımıyla sonuçsuz kalacağını düşündüğünüz girişimlerin bile sonuç vermesi ana konu olabilir. Çekimser kalmayın görüşmeniz gereken kişilerle görüşün ve düşüncelerinizi açıkça paylaşın. Çocuklarla ilgili haberleşme trafiğiniz de artabilir.
15 5

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yakın akraba ve kardeşlerinizle daha fazla iletişim kurabilirsiniz ve evde sizi ziyarete gelebilirler. Bir aile üyesinin özel hayatı ile ilgili keyifli haberler duymanız mümkün. Aile içerisindeki bu faaliyet sizi sevindereceği gibi günün büyük bölümünü gerekli hazırlıklara ayırmanıza neden olabilir.
15 6