KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Başkalarıyla paylaştığınız kaynaklar, hisseli paralarda mali yükümlülükler nedeniyle baskı ve sıkıntı hissedebilirsiniz. Hukuki süreçleri doğru analiz etmek için bazı uzmanlarla görüşmeniz gerekebilir. 0torite kavramları ve devletle bağlantılı bürokratik işlerle ilgilenebilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Özel ilişkileriniz ve uzun vadeli işbirliklerinize konsantre olabilirsiniz. Bir iş anlaşması, gayrimenkul için kira kontratı veya alacağınız bir hizmet için sözleşme yapmak gündemde olabilir. Özel hayatınızda partneriniz ya da yakın bir arkadaşınız sizinle özel konular konuşmak isteyebilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)
Bazı ani harcamalar ve zorunlu masraflar yapmanız gerekebilir. İhtiyacınız olan destekleri bulmakta zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Öğleden sonra rhaatlayabilirsiniz. Yarından itibaren işbirlikleri ile ilgili fırsatlar yoğunlaşacaktır.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Duygusal yakınlaşmalar ve çocuklar bugün önceliğiniz olabilir. Bu nedenle kısa seyahatler yapabilir, insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda yoğun tutkular nedeniyle kuşku ve kıskançlık gibi duygularla karşılaşmanız mümkün.
14 5