Satürn’ün signifikatörü ve yükselen yöneticisi Mars Kova burcunda yeni deneyimler için çok hevesli görünüyor. Mars Koç burcunda yerleşen Uranüs ile de karşılıklı ağırlamada ve olumlu bir açıda… Uranüs ileri harekete geçiş öncesinde durağan pozisyonda etkisini daha yoğun hissettirebilir.

Güney düğümde yerleşen ve Plüton ile kare açı yapan Uranüs, geçmişle bağlarımızı tamamen kopartmak ve yeniye yol açmak niyetinde. Burada isyankar,kontrolü zor, huzursuz bir enerji de ortaya çıkarıyor. Tabii Uranüs söz konusu olunca ani olaylar, kazalar da meydana gelebilir. Burada özellikle havayolları, uçaklar etki alabilir.

22 Aralık’ta ortaya çıkan yeniay enerjileri, 28 Aralık’ta Ay ilkdördün fazına ulaştığında etkilerini hissettirmeye başlayabilir.
17 3

5 Ocak’ta Ay dolunay fazına ulaştığında gerek kişisel gerek toplumsal olarak yeniaydaki girişimler, düşünceler, niyetler daha belirgin hale gelip önemli farkındalıklar kazanmamızı sağlayabilir. Oldukça stresli enerjiler taşıyan dolunay haftasında güçlü olaylar ve kadersel dönüşümler meydana gelebilir.

Özellikle ülkemizde meydana gelecek radikal değişimlerle toplumsal hassasiyetin artmasını bekleyebiliriz. Kökeni çok derinlerde ve geçmişte olan sorunlar ve travmalar daha görünür hale gelebilir. Geçmişi görmezden gelerek, üstünü kapatarak hiç birşeyi çözemeyeceğimizi de toplum olarak daha iyi anlar hale gelebiliriz.

Plüton ve Uranüs gezegenleri karşı konulmaz, kadersel dönüşümleri gerçekleştirene kadar bizi zorlamaya devam edecek.

Yeniay etkilerini öz burcunuzla birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...
17 4

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Oğlak burcunda doğacak yeniay ile birlikte kariyer yaşamınızda, toplum önündeki statünüzü etkileyecek yeni bir gelişmeler meydana gelebilir. Yaşamınızdaki otorite kavramları ve aile büyükleri ile ilgili sorumluluklar daha fazla gündeminizde olabilir.
17 5

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Oğlak burcunda doğacak yeniay ile birlikte yurtdışı, seyahatler, eğitim ile ilgili bir konuda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.. Hukuksal konularda da hızlı gelişmeler olabilir; ertelenmiş sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.
17 6