KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Çevrenizdeki kişilerle ilişkileriniz konusunda fazlasıyla titiz olabilirsiniz. Onların hareketlerini eleştirmeyin ve siz de olduğunuz gibi, rahat davranmaya çalışın. Takıntılı düşünceler gereksiz tartışmalara yol açabilir. Size sıkıntı veren yaklaşımları tartışmayı başka güne erteleyin.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün de hayatın hoş ve renkli taraflarına yönelmeye eğilimli olabilirsiniz. Bazı maddi sorumluluklar, sizi meşgul edecekleri için canınızı bir parça sıkabilecekse de, hayatın sevimli yönlerini görmeye devam edeceksiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ev hayatı ve aile ilişkileri ön plana çıkarken bazı endişeli düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Aile bireylerinin ve ebeveynlerinizin eleştirileri sizi zorlayabilir. Partneriniz, eşiniz ve aileniz arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Duyacağınız her söze takılmayın, yarın şartlar çok daha olumlu olabilir.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yakın zamanda ev ile ilgili yapacağınız bir yenilik nedeniyle yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Fikir ayrılıkları planlarınızı biraz geciktirse de yarından itibaren şartlar netleşebilir. Günlük hareketleriniz içerisinde trafikte ve iletişimlerde daha dikkatli davranmalısınız.
14 5