KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sosyal medya ve bilişim cihazları üzerinde değişik bilgiler öğrenebilirsiniz ve bir süredir zihninizde çevirip durduğunuz soruların cevaplarının geldiğini görebilirsiniz. Bunlar, kişisel meseleleri daha kolay kavramanızı sağlayacak.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kişisel zevkleriniz için bazı özel harcamalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol etmeniz zor olabilir. Dengeli bir tutum izlemeli ve istikrarlı bir mali program hazırlamalısınız. Banka, kredi, sigorta ile ilgili işlemlerde keyifli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Size yakın olan kişilerle ilişkileriniz bugün sizi en çok dinlendirecek ve keyiflendirecek kavramlar olacaklardır. Onları ziyaret edebilir, telefonda görüşebilirsiniz. Gerginlikten uzak kalmanız, iyimser bir ruh hali içinde biraz rahatlamanız mümkündür.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sağlığınız biraz hassas olabilir, küçük belirtileri gözardı etmemeli gerekli kontrolleri yaptırmalısınız. Kişisel bakımınız ve bedensel sağlığınızla ilgili uygulamalar yaptıracağınız mekanlara gidebilirsiniz. Bu durum hem ruhunuzu hem bedeninizi rahatlatabilir.
14 5