KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş yaşamınızdaki gözden geçirmeleri tamamlayıp daha kararlı hareket etmeniz mümkün. Vergi, sigorta, tazminat gibi geçmiş çalışmalara bağlı meblağlarla ilgili hukuki süreçler hakkında gelişmeler hızlanabilir. Uzun vadeli yapılandırmalar için hazır olun.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir süredir problem yaşadığınız özel bir ilişkinizde ortak bir zeminde anlaşma imkanı bulabilirsiniz. Bazı şartlar sizi memnun etmese de kabulleniş içerisinde olabilirsiniz. Bir iş anlaşması veya kira kontratı için sözleşme yapmanız gerekebilir. İmza için bir kaç gün beklemek daha doğru görünüyor.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çalışma hayatınızda mesleki kariyerinizi etkileyecek yeni gelişmeler içerisinde olabilirsiniz. Daha konforlu ve lüks yeni bir mekan, ürünlerinizi sunabileceğiniz iyi bir müşteri, maddi destek verecek bir ortaklık gündeminizde olabilir. İşlerinize daha kararlı ve tutkulu yaklaşmanız mümkün.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sosyal ilişkilere zaman ayırırsanız keyif almanız mümkün. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir ve romantizm artabilir. Heyecen ve tutkunuzu arttıracak önemli tanışmalar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle daha uzun zaman geçirebilir, ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.
14 5