Oğlak burcundaki Ay 17:31’de Akrep burcundaki Merkür ile ahenkli görünüm yapacak ve ardından boşluğa girecek. Akşam saatlerinde duygu ve düşüncelerimizi dengelememiz daha kolay olabilir.

Ay 21:23’de Kova burcuna geçecek. Ruh halimiz gece saatlerinden itibaren daha sosyal ve özgür enerjilerle rahatlayabilir.
15 2

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Toplum önündeki imajınız ve genel statünüzü etkileyecek değişimler hissedebilirsiniz. Bugünden itibaren günlük rutinleriniz, iş ve çalışma koşullarınız, genel sağlığınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, daha fazla yardım görebilirsiniz.
15 3

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün karşınıza çıkacak gelişmeleri, rasyonel yaklaşımlar kullanarak değerlendirmeniz gerekli. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda önümüzdeki dönemde şans sizden yana olabilir. Parti ve davetlere daha fazla katılabilirsiniz.
15 4

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sosyal ortamlarda tanışacağınız kişileri son derece etkileyebilir, siz de onlardan etkilenebilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili sizi zorlayan koşullar artık düzelebilir. Konforunuz ve ev içerisindeki rahatınız önümüzdeki dönem artabilir.
15 5