İkizler

Gökyüzü bugün iş hayatınızda sizlere şifresi kendinize yeteneklerinize ve sezgilerinize güven duymanızdır. Yeteneklerinizi ortaya koymalı ve işinize olan hakimiyetinizle çevrenizdekileri etkilemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal yakınlaşmalar söz konusu.
13 3

Yengeç

Bugün, Maddi konularda beklediğiniz beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aile bireylerinizden destek görecek ve kendinize olan güveninizi tazeleyeceksiniz. Bu gün dikkat etmeniz gereken konu işiniz gereği yeni tanışacağınız insanlarla samimiyet derecenizi belirlemeniz olmalı davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir zor durumda kalabilirsiniz.
13 4

Aslan

Bugün mesai arkadaşlarınızdan birinin olumsuz eleştirileri ile karşılaşabilir ve öfke kontrolünüzü yapmakta zorlanabilirsiniz. Özel hayatınızda ise alacağınız sürpriz teklifleri değerlendirmeli ve ön yargılı davranmamalısınız.
13 5

Başak

Bugün, İş hayatınızda fikirlerinizi ve yapmak istediklerinizi korkmadan ifade edin. Kararlı tavrınız insanların takdirini kazanmanızı ve isteklerinizi uygulamanızı sağlayacak sizlere. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle finansal konularda dikkatli olmalı ve yatırımlardan kaçınmalı cazip görünen fırsatlara şüpheyle yaklaşmalısınız.
13 6