KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Manevi ve ruhsal kavramlar yaşamınızdaki etkinliğini arttırabilir. İnançlarınızla paralel ruhsal çalışmalar yapabilir, ihtiyaç sahipleri için maddi yardımlarda bulunabilirsiniz. Sağlık veya estetik amaçlı küçük bir operasyon için, hastane ve klinik ziyaretleri yapabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal şifa bulmanız mümkün.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Venüs ve Neptün arasındaki muhteşem üçgen size çok özel romantik bir gün vaad ediyor. Sevdiğiniz kişi ile sosyal veya sanatsal bir etkinliğe katılabilir, aşk ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. İlişkiniz yoksa kalabalıklar arasına karışın, hayal ettiğiniz kişi karşınıza çıkabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çalışma ortamınızda memnun edici gelişmeler olabilir, hayal ettiğiniz koşullara kavuşabilirsiniz. Sanatsal, yaratıcı çalışmalar, estetik ve bayanlara yönelik işlerden fayda sağlamanız mümkün. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkiler daha özel boyutlara taşınabilir.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yurtdışı bağlantılı beklentileriniz ve hayallerinize daha fazla yaklaştığınızı hissedebilirsiniz. Bir seyahatte tanıştığınız kişi ya da mevki sahibi bir kişiden özel yardımlar alabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler size destek olmak için çabalayabilirler.
14 5