KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, maddi konulara öncelik verebilirsiniz. Maddi niteliği olan görüşmeler veya toplantılar için planlar yapmanız, bir teklif hazırlamanız veya bir pazarlığa hazırlanmanız mümkündür.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün sıkıntılarınızı arkadaşlarınıza açabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili gereksiz kuruntular yapıyor olabilirsiniz. Konuştuğunuz kişiler bazı olayları bakış açınız yüzünden büyüttüğünüzü görmenizi sağlayabilirler. Gerekli çözüm önerileri de bugün gelebilir. Hukuksal konularda güçlü desteklerle karşılaşabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çevrenizdeki kişilerin sizden ne beklediklerini normale göre çok daha fazla önemseyeceğiniz bir gündesiniz. Birlikte yaşadığınız kişilere çeşitli hizmet ve yardımlarda bulunabilirsiniz. İş ortamınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebilirsiniz. Tamamlamanız gereken işleri bitirmeniz mümkün.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün daha yaratıcı fikirlere yönelmeye eğilim gösterebilirsiniz. Farklılıktan çekinmeyin ve alışılmış yolların dışına çıkın. Bulacağınız fikirler, çalışmalarınıza derinlik katabilir. Romantik beklentileriniz güçlü tutkulara dönüşebilir. Sevdiğiniz kişinin bugün size ilgisiz kalması mümkün değil.
14 5