KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş, kariyer ve sorumlulukların ön planda olacağı yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Bir iş yatırımı veya vergi, sigorta vb. konularda sorunlarınızın çözümü söz konusu olabilir. Size destek olacak ve yol gösterecek mevki sahibi kişilerle karşılaşabilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Geçen günlerin olaylarına ve bunlarla ilgili yaptığınız davranışlara değişik bir pencereden bakarak yeni bir değerlendirme yapabilirsiniz. İzlediğiniz yolu değiştirmeye karar vermeniz mümkündür. Sanat çalışmalarının yapıldığı bir gruba dahil olabilir, medya ve sanat çevresinden özel kişilerle tanışabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İş yaşamınızda ortaya çıkardığınız yaratıcı çalışmalar ve üstün performans üstlerinizin dikkatini çekebilir ve sizi ödüllendirmeye karar verebilirler. Bu maddi olarak sizi rahatlatacak bir ikramiye, sigorta veya daha iyi şartlardaki bir mevkiye terfi olabilir.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İş veya özel ilişkilerinizde sizi şaşırtacak ve kararsız bırakacak bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Acele karar vermemelisiniz. Kariyer yaşamınızda sizi baskı altında tutan şartlar varsa durumunuzu iyi değerlendirip, gerekli değişimler için eyleme geçebilirsiniz.
14 5