KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sizi sıkan şeyleri yakınlarınıza açmak isteyebilirsiniz. Bunların, ailenin kullandığı maddi kaynaklarla alakalı olması kuvvetli bir olasılıktır. Bir aile toplantısında sorunlar çözüme ulaştırılabilir. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi önümüzdeki dönemde para ve ortak paylaşımlar ile ilgili görüşme ve yazışmaları arttırabilir.
15 3

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İlişkiler ile ilgili sorumluluklar ön planda olabilir. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi eş veya ortağınızla daha fazla diyalog kurabileceğinizi yeni kararlar alabileceğinizi gösteriyor. Eski sorunları çözüme kavuşturma fırsatları karşınıza çıkabilir.
15 4

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Günlük hayatınızda size destek veren veya bazı sorumluluklarınızı yüklenen bir kişi sorunlar yaşayabilir. Elinizden geliyorsa ona destek verin. Çözümün sizde olması büyük olasılıktır. Bu çözümü ertelerseniz önümüzdeki günlerde iş planlarınızda aksamalar olabilir.
15 5

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi yaratıcılığınızı güçlendirebilir, kendinizi yazılı ve sözlü daha iyi ifade edebilir, dikkat çekebilirsiniz. Romantik düşünceler ve ilham güçleneceği için aşk hayatınız ve çocuklarla iletişim sizi memnun edebilir.
15 6