Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı konular, yabancı kültürler daha fazla ilgimizi çekebilir. Konuşmalarımız aşırı güvenli, abartılı olabilir ve iyimser beklentilerle sözler verebiliriz. Ancak ayrıntılar bizi sıkacağı için zaman zaman günlük yaşamdaki detayları gözden kaçırmamız mümkün.

Ay akşam 19:15’de Akrep burcundaki Satürn ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Akşam ve gece saatlerinde ciddi ve karamsar duygular zorlayıcı olabilir.
15 2

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Merkür'ün Yay burcuna geçmesi ile önümüzdeki dönemde yurtdışı bağlantılı işler, dış ticaret, eğitim, medya, yayıncılık ve hukuksal konularla ilgili iletişim trafiğiniz artabilir. Bu dönemde daha fazla seyahat yapabilirsiniz.
15 3

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Merkür'ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki dönemde finansal konular, hisseli paralar, borç, alacak, kredi, vergi, sigorta, miras, nafaka vb. konularla ilgili iletişim tarfiğiniz artabilir, yazılı veya sözlü anlaşmalar yapabilirsiniz.
15 4

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Merkür'ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki günlerde işbirlikleri ve ikili ilişkilerle ilgili alana daha fazla ilgili gösterebilir, iletişimlerinizi güçlendirebilirsiniz. Bazı anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelebilir.
15 5