KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sosyalleşirseniz farklı kişilerle tanışma şansını elde edebilirsiniz. Sanatçılar ve entellektüel kişilerin yanında farklı kültürlere sahip kişiler de ilginizi çekebilirler. Venüs Terazi burcuna geçeceğinden ilişkiler ve sosyal yaşamda şansınız artıyor. Güzel ve çekici kimselerle tanışabileceğiniz gibi, evlilik ve işbirlikleri sizi mutlu edebilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Venüs Terazi burcuna geçtiğinde çalışma koşullarınızda ve günlük hayatınızda konfor ve rahatınız artabilir. Alışverişe çıkabilir, gardrobunuzu düzenleyebilir, yeni kıyafetler satın alabilirsiniz. Günlük yaşamınızda bayanların desteğini daha fazla hissedebilirsiniz. Sanat, estetik, güzellik, hukuk, danışmanlık ve bayanlara yönelik işler sizi daha fazla
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Venüs Terazi burcunda ilerlerken 23 Ekim’e kadar aşk hayatınızı parlatabilir. Yeni tanışmalar, mevcut ilişkinizde artan romantizm yaşamdan daha fazla zevk almanızı sağlayacak. Çocuklar, hamilelik, doğum ile ilgili kavramlarda şanslısınız. Müjdeli haberler gelebilir. Sanatla ilgileniyorsanız, muhteşem eserler ortaya çıkarmanız mümkün.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Venüs Terazi burcunda ilerlerken evinizle ilgilenmek ve güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Evinizin dekorasyonu ve konforu ile ilgilenebilir, alışverişe çıkabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin ve aşırıya kaçmamaya çalışın. Evde sevdikerlinizle ve ailenizle daha fazla bir araya gelebilir, keyifli toplantı ve partiler düzenleyebilirsiniz. Ev, emlak, mülk ile ilgili kavramlardan maddi kazanç elde etmeniz de mümkün.
14 5