İkizler: Bazı davranışlarınız içinizin aynası oluyor. Kendinizi boşuna gizlemeye çalışıyorsunuz. Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş grubunuzun davetlisi olabilirsiniz. Hareketli bir geceye hazırlanın.Ailenizden bu aralar uzakta kalmak sizi mutsuz etmiş durumda. Bu yüzden iş yerinizde her şeye alınganlık yapabilirsiniz.
13 3

Yengeç: Olaylara mantıklı yaklaşmanızı bilenleri bugünkü davranışlarınızla şaşırtacaksınız. Bilinçaltınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Sorumluluklarınızı daha fazla ciddiye almalısınız. Eğer aklınıza ilk ya da kolay geleni yapmaya çalışırsanız ileride hayal kırıklıklarına uğrayabilirsiniz.
13 4

Aslan: Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Her alanda ritminizi biraz düşürmeniz yararlı olabilir. Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir.
13 5

Başak: Bugün bir konuda inadınız tutacak ve karşınızdaki ağzıyla kuş tutsa sizi ikna edemeyecek. Ufak tefek şeylerin büyüyüp tartışma boyutuna gelmemesine dikkat edin. Akşam için alacağınız dışarı çıkma teklifini kabul ederseniz çok güzel vakit geçirecek, ne zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşacaksınız. Şaşıracağınız bir haber duyabilirsiniz.
13 6