KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. Mars küçük kaza ve sakarlıklar yaratabilir, riskli hareketlerden uzak durmalısınız. Sorunların üzerine gitmek için uygun bir gündesiniz. Hiçbir şeyin aslında gözünüzde büyüttüğünüz gibi olmadığını göreceksiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sizi kısıtlayan, yaşam kalitenize zarar veren şeylerden kurtulmak için adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı konulardaki sabit düşüncelerinizi değiştirebilir, daha esnek davranabilirsiniz. Zararlı alışkanlıkların bırakılması konusunda daha kararlı olmanız da mümkün.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Güne spor yaparak başlayabilirsiniz, ancak fiziksel aktivitelerde acele etmemeli, kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmalısınız. Mars zaman zaman sizi zorlayabilir. Sabah saatlerinde bir arkadaşınızla ani bir gerginlik yaşamanız mümkün.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yakın çevrenizdeki kişilerin zaman zaman sizinle rekabet içerisine girdiğini üstünlük sağlamaya çalıştıklarını fark edebilirsiniz. Bunu oldukça anlamsız bulmanız ve nedenini araştırmanız mümkündür. İlişkilerde oluşabilecek ani gerginliklere karşı temkinli olun, fazla alınganlık yapmayın.
14 5