BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Dolunay, ilişkileriniz, ortaklıklarınız, sosyal hayattaki kimliğinizle ilgili bazı gelişmeleri hızlandırabilir ve ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, iletişim, bilişim, medya ve eğitim ile ilgili önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir.
13 2

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Dolunay ile birlikte günlük yaşamınızda, çalışma koşullarınızda, sağlığınızda bazı hızlı gelişmeler olabilir. İş hayatınızda bazı dönüşümler, rutin alışkanlıklarınızda değişimler meydana gelebilir. Zararlı alışkanlıkları bırakabilir, diyete başlayabilirsiniz.
13 3

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Dolunayda aşk, flörtler, eğlence, organizasyon ve çocuklarla ilgili konular gündemde olabilir. Sanat ve yaratıcılık gerektiren konularda yeteneklerinizi kullanabilirsiniz, hayal gücü ve yaratıcılığınız çok yükseldiği için kendinizi iyi ifade edebilirsiniz. 
13 4

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Dolunay, eviniz, aileniz ve ebeveynleriniz ile ilgili konuları hareketlendirebilir. Ev içi tadilat, taşınma, kiralama, emlak alım, satımı gibi konular netleşebilir ve sonuca ulaşabilir. İş ve kariyerinizle ilgili konularda güçlü yardımlar alabilirsiniz.
13 5