Koç

Sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle boyun bölgesinde problem yaşıyor olabilirsiniz.

İş hayatınızda küçük aksaklıklar yaşayabilir, önemli görüşmelerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz.
14 2

Boğa

Bugün çoğu zamanınızı evde geçireceksiniz. Kendiniz boşlukta hissedecek ve bir şeylerle meşgul olmak isteyeceksiniz. Fakat meşgul olacak bir şeyler bulmakta zorlanacaksınız. Ailenizle zaman geçirmek çok hoşunuz gidiyor. Bugün onlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.
14 3

İkizler

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük şaşkınlıklar söz konusu.. İşlek zekanız size yeni yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz. Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor. Bu karmaşayı bir cazibe olarak sergileyebiliyorsunuz.
14 4

Yengeç

Sağlık sorunlarınıza biraz daha özen göstermelisiniz. Bugün iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Hazırlıklı olun. Hafta ortasına doğru mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen birileri sizi çok şaşırtacak. Bu kadar ilgi duyulduğunuza, sevildiğinize siz de şaşıracaksınız. Haftaya biraz sorunlu başlıyorsunuz. Hafta tatiliniz hiç de dinlendirici geçmedi. Önceden planlamadan çıktığınız küçük geziniz hepinizin enerjisini tüketmiş gibi görünüyor.
14 5