KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gezegeniniz Mars burcunuzdaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. İçiniz kıpır kıpır ve coşku dolusunuz. Seyahat etmek, değişik yerler görmek ve hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için sabırsızlanmanız mümkün. Bilinçaltınız da çok hareketli…Size yol gösterecek ilginç rüyalar görebilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın dostlarınızla bir araya gelmeyi tasarlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak ve büyük gruplarla faaliyetlerde bulunmak günün ana konuları olabilir. Sanat ve spritüel etkinlikler özellikle ilginizi çekebilir
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Duygularınız ve sezgileriniz davranışlarınızda çok etkili olabilir. Aile toplantılarına katılabilir, yardımınıza ihtiyacı olan aile büyükleri ile ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan eğlenceli vakit geçirmek adına ilginç davetler de gelebilir.Onlara da zaman ayırabilirsiniz.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün uzun bir yolculuk planı konuşmalarınız içerisinde yer alabilir. Bu yolculuğa gitmek istediğiniz kişiyle bir tarih belirleye çalışabilir, ulaşım ve organizasyon için güvenilir firmaları soruşturmaya başlayabilirsiniz.
14 5