Boğa: Ay burcunuzda sizinle beraber. Kendinizi dışa dönük ve kararlı hissedeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Kişisel açıdan önem taşıyan her konu sizin kontrolünüzde ilerleyecektir. Zira belirsizlik taşıyan planlarınızı netleştirmiş durumdasınız. Yeni başlangıçlarınız parasal konulara yönelik olabilir. Ancak kontrol edilemeyen giderler size beklemediğiniz sorunlar getirebilir.
13 2

İkizler: Bugün bir konuda inadınız tutacak ve karşınızdaki ağzıyla kuş tutsa sizi ikna edemeyecek. Ufak tefek şeylerin büyüyüp tartışma boyutuna gelmemesine dikkat edin. Akşam için alacağınız dışarı çıkma teklifini kabul ederseniz çok güzel vakit geçirecek, ne zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşacaksınız. Şaşıracağınız bir haber duyabilirsiniz.
13 3

Yengeç: Maddi konularda aldığınız akılcı kararların yararını görmeye başlayacağınız bir gündesiniz. Gereksiz bir meraklılık içinde olduğunuz düşünülüyor, bununla ilgili bazı uyarılar alacaksınız.Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun. İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi.
13 4

Aslan: Sezgilerinize güvenerek son günlerde yanlış yatırımlardan uzak durdunuz ev yaratıcılığınız sayesinde amirinizin bir numaralı adamı oldunuz. Kibirli olmaktan kaçının ve hırsınıza bir yön verin.Para sıkıntısı çekmiyorsunuz denemez, ama çekmemeye çabalıyorsunuz. Aile içinde harcamalar konusunda birbirinizi suçlar durumdasınız. Bir yakınınızın bütün uyarılarınıza rağmen düştüğü para bunalımı sizi kızdırıyor.
13 5