KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Venüs 5 Haziran’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde eviniz, yuvanız, aileniz size daha fazla keyif verebilir. Evde aile toplantıları düzenleyebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Evi dekore etmek, güzelleştirmek isteyebilir, bazı alışverişler yapabilirsiniz. Emlak, mülk ile ilgili şanslarınız var.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Venüs 5 Haziran’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde yakın çevre ilişkileriniz güçlenebilir. Kızkardeş, bayan akrabalarla iletişimleriniz artabilir. Sanatsal yeteneklerinizi yazılı ve sözlü ifadelerinizde kullanabilirsiniz. Seyahat, eğitim, ticari konularda karşınıza fırsatlar çıkabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Venüs 5 Haziran’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gelir artışına imkan verecek iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Yeteneklerinizden para kazanabilirsiniz. Güzellik, estetik, giyim, kuşam gibi harcamalarınız olabilir.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Venüs 5 Haziran’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde kişisel cazibeniz artabilir ve sosyal ortamlarda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. Güzellik, estetik, kişisel bakımınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Aşk, ilişkiler, evilik, iş ve para konularında şanslı bir dönemdesiniz.
14 5