Boğa: Aşk hayıtınızda sabahtan bazı çalkantılar olacaksa da akşama her şey süt liman olacak! Mesleki faaliyetlerde çok iyi neticelerin, menfaatlerin elde edileceği şanslı ve kısmetli bir gün. Bugüne aktardığınız iş problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulmanız zor gibi.
13 2

İkizler: Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirler, kısa zamanda ilgi görmeyebilir. Ümidinizi kırmayın! Paranızı dikkatli harcayın.
13 3

Yengeç: Aşk hayatınızla ilgili barındırdığınız korkular ve endişeler çok gerçekçi görünmüyor. Sevgilinizin sizinle paylaşmak istediği önemli konular var. Bu önemli konuları duymaya yanaşmıyor gibisiniz. İş değiştirip değiştirmemekle ilgili tereddütleriniz var.
13 4

Aslan: Meslek hayatınızla ilgili sorunları büyütmeyin. Sizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak ve sevdiklerinizi mutlu etmeye çalışmak, onların mutluluğunun size yansımasını sağlayacak ve böylece kendinizi iyi hissedeceksiniz. Almanız gereken bir para ile ilgili beklenmedik pürüzler çıkabilir.
13 5