İkizler: Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirler, kısa zamanda ilgi görmeyebilir. Ümidinizi kırmayın! Paranızı dikkatli harcayın.
13 3

Yengeç: Aşk hayatınızla ilgili barındırdığınız korkular ve endişeler çok gerçekçi görünmüyor. Sevgilinizin sizinle paylaşmak istediği önemli konular var. Bu önemli konuları duymaya yanaşmıyor gibisiniz. İş değiştirip değiştirmemekle ilgili tereddütleriniz var.
13 4

Aslan: Meslek hayatınızla ilgili sorunları büyütmeyin. Sizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak ve sevdiklerinizi mutlu etmeye çalışmak, onların mutluluğunun size yansımasını sağlayacak ve böylece kendinizi iyi hissedeceksiniz. Almanız gereken bir para ile ilgili beklenmedik pürüzler çıkabilir.
13 5

Başak: Son günlerdeki kırılgan tavrınız geride kalacak ve bazı konuları gereğinden fazla büyütüp sorun haline getirdiğinizi fark edeceksiniz. Beklenmedik bir karşılaşma ya da bir teklif yaşamınızın akışını değiştirebilir. İşinizde gösterdiğiniz başarılarınızı kıskanan kimselerle atışmalarınız var.
13 6