KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sahip olduğunuz maddi değerler ile ilgili düşünceler içerisine girebilirsiniz. Karşınıza çıkan küçük bir iş veya yatırım fırsatını tartışmak için bazı aile üyeleri ile görüşmeleriniz olabilir. Çalışmalarınız karşılığı hak ettiğiniz paralar elinize geçebilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Tüm ilişkilerinizde kontrolü ele alma isteğiniz olabilir. Aşırı güvenlik ihtiyacı bazen sizi hareketsiz bırakabilir. Yeri geldiğinde kendinizi akışa bırakmayı bilmelisiniz. Ayrıca, her zaman kendi isteklerinizi de fazla ön planda tutmamaya özen gösterin.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün hassas ve duygusal hissedebilir, iç dünyanıza dönebilirsiniz. Psikolojik olarak sizi zorlayan sıkıntı veren kavramlarla yüzleşebilir ve bazı gizli durumları farkedebilisiniz. Bu duyguların üstünü örtmeyip, incelemeniz ve zararlı olanlarından kurtulmanız mümkün.
14 4

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Son derece kaliteli ve lüks ortamlarda gerçekleştirilen bazı sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Mekanın konforu ve çevrenizde bulunan kişiler sizi memnun edebilir ancak masraflarınız da artabilir. Kalitenin biraz pahalı olacağını unutmayın.
14 5