Boğa: Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İki kişinin sizinle ilgili bir beklentisi var. Konu biraz karmaşık, tavrınız önemli.
13 2

İkizler: Yeniay ev ve aile hayatınızı ilgilendiren yaşam alanınızı etkileyecek. Evde veya aile yaşamınızda bir tazelenme, taşınma, dekorasyon ya da tadilat işleri veya gayrı menkul alım-satımı gibi konular gündeme gelebilir.Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Ama bu uğraşınızdaki inceliğiniz olumsuzluk sebebi olabilir.
13 3

Yengeç: İş yaşamınızda beklentileriniz var. Her gün kendinizi geliştiriyorsunuz, yeni istekler içerisine giriyorsunuz. Ancak akılcı davranışları da bırakmıyorsunuz. Asla yapacağınız işlerde hayalci değilsiniz ve zamanı uygun zemini iyi kolluyor ve değerlendiriyorsunuz.
13 4

Aslan: Finansal anlamdaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle maddi konularda alacağınız kararlar uzun vadede sizin için olumlu olacaktır.Bugün zaman zaman sinirlenmenize yol açacak olaylarla karşılaşabilirsiniz.
13 5