Deprosyona girme!

En bilindik durum, işte deprosyondayım. İçmeler, eve kapanmalar, acıklı aşk filmleri... Kötü düşünmek ve kötü eyleme yönelmek, tamamen psikolojik, mutsuzluğun dibine sokar. Kalkın sevinç çığlıkları atın, oynayın, zıplayın demiyoruz. Düşünün, sadece biraz kendinize zaman ayırıp düşünün, belki sizinde hatalarınız var.

Güçlü kadın rolüne bürünün, bunu haketmediğinizi kendinize anlatın ve O'nlar gezip eğlenirlen neden sizin bu halde evde oturduğunuzu sorgulayın.

Arkadaşlarınızı alın ve rahatlatacak aktiviteler yapın, hep sevgilinizle beraber olduğunuz için, zaten arkadaşlarınızı da özlemişsinizdir, keyfini çıkarın!
9 3
Düşüncelere dalıp, olay üzerine senaryolar kurma

Olayın ardından sürekli beraberler mi, ne yapıyorlar, sadece çapkınlık mıydı yoksa seviyor mu gibi sorularla beyninizi yerseniz, hem olmayan senaryolar yaratır, hem de kendinizi buna inandırıp, daha kötü bir ruh haline bürünürsünüz.
9 4
Kendini 'gizli ajan' filmlerine kaptırma

Sakın takiplere kalkıp, kendinizi küçük düşürmeyin, bırakın zaman aksın bildiği gibi... En sonunda haklı her zaman kazanır. Zaten sizi istemiyorsa ve sevmiyorsa, hala üstüne gitmeniz daha da uzaklaştırır. Seviyorsa zaten affettirmek için gelecektir. İlgilenen taraf siz olmayın!
9 5
Toparlanma vakti!

Yaşadıklarınızın unutulmaz olduğunu O' da düşünüyor, O'nun da gözünde canlanıyor; yaptıklarınız, gittiğiniz yerler...

İnsanlar ailelerini kaybediyor, sizin ki çok büyük bir acı mı? Yerinizden kalkın, aynaya bakın ve halinizden memnun olduğunuzu kendinize hissettirin ve doğru kuaföre koşun!

Yeni saçlar size yeni bir heyecan ve enerji katacak!
9 6