Yaşınız hiç önemli değil, süslenin!

Yeniden biriyle randevulaştığınızda tıpkı gençliğinizde olduğu gibi heyecanlanmak istemez misiniz? O güne özel alışveriş bile yapabilirsiniz. Hala sevdiğiniz özelliklerinizi ön plana çıkaracak bir kombinasyon yaratın. Dekolteniz kırışıksa fularla gizleyebilirsiniz. Topuklu ayakkabılar bacaklarınızın daha sıkı görünmesini sağlar.
7 2

Makyajı es geçmeyin!

Saçlarınızı boyatmak için harika bir fırsat! Yaşınızı renklere gömebilirsiniz. Kırışıklarınızı çok vurgulamayan hafif bir krem fondöten kullanın. Göz çevreniz mutlaka aydınlık dursun. Böylece ona nasıl güzel baktığınızı daha rahat görebilir. Rimel kullanın. Hala ne kadar güzel olduğunuzu görüyor musunuz?
7 3

Ne mi yapacaksınız?

Romantizmin gençlere göre olduğunu da kim söylüyor? Siz de fiziksel durumunuzu zorlamadan sadece yürüyerek bile duygu dolu anlar yaşayabilirsiniz. Kibarca koluna girin ve her şeyden konuşun. Belki yolda ona küçük bir de hediye almak istersiniz.
7 4

Sıradan şeyler, o kadar da sıradan olmayabilir!

Günlük işlerinize onu da davet edin. Bu davetler çok kibardır ve kesinlikle reddedilemez. Örneğin onun için yemek hazırlayacağınızı söyleyerek beraber alışverişe çıkmayı önerebilirsiniz. Belki de ödemeniz gereken fatura için bankaya gitmeniz gerekiyordur ve tahmin edin kimin arabası var!
7 5